torsdag 24 januari 2013

Plötsligt händer det.....

  Nej, ingen trisslotts-vinst, så kul var det inte, men spännande på sitt sätt ändå, när telefonen ringer i bilen på väg hem från jobbet. Hemligt nummer. Kodord och lösenord haglar genom etern och det framgår att inbrottslarmet har gått hemma för första gången sedan det installerades.
  Oron sprider sig som myror under huden, det är min fasa, lite varje dag nästan, att någon ska ta sig in i vårt hem. Denna oro byts dock ut mot en helt annan känsla ganska snart, när uppringande person från larmbolaget meddelar att det var ingen fara, kanske får vi justera husdjurskänsligheten en aning.  Kameran har nämligen gått igång och filmat katten, "spankulerandes över golvet". Säkert hur oskyldig som helst!!! Hon har säkert jagat en fluga och lyckats dra igång rörelsedeckaren!
  Tydligen är känsligheten inställd för ett husdjur i 10 kilos-klassen, men nu ska det justeras upp till 15 kilo! Skandal, katten väger max 4,5.... Jag tycker nästan det är snudd på diskriminering och förtal, hon kan ju få ätstörning för resten av livet stackarn!
  Fy fasen, det här kan vara ett av de tråkigaste inläggen nånsin, men jag kan avsluta med att jag tror att det är en rävj*vel som har skitit på vår farstutrapp....

1 kommentar: